Zaalsporten

De Kemmer beschikt over twee multifunctionele sporthallen met afmetingen van 28 x 48 en 26 x 47 meter welke beiden zijn voorzien van tribunes voor in totaal ruim 300 bezoekers. Elke sporthal is middels vouwwanden op te delen in drie gelijke delen, welke elk afzonderlijk te gebruiken zijn. De Kemmer beschikt over twaalf ruime en moderne kleedkamers. De sporthallen zijn gebouwd naar de meest recente eisen van NOC*NSF en voorzien van de allernieuwste technieken. De belijning voor vele sporten zijn aangebracht. Vanuit de foyer heeft de bezoeker zicht op de activiteiten in een van de sporthallen.

Om gebruik te maken van de sporthallen kunt u lid worden van een van de verenigingen welke thuis zijn in ons sportcentrum of u huurt onze sporthallen voor individueel gebruik. Dit is mogelijk op basis van een contract of op basis van losse verhuur per uur. Vanzelfsprekend zijn alle materialen voor het professioneel uitoefenen van sporten aanwezig. De prijzen zijn marktconform in de regio.

Interesse in onze mogelijkheden? Bel ons even om een zaal te reserveren of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Prijslijst: PDF document